Ksenija Šoster Olmer

(Avtor)

Pesnica Ksenija Šoster Olmer je slovenska pesnica srednje generacije, ki živi in ustvarja v ZDA. Rojena je bila leta 1961 v Kranju. Napisala je nekaj pesniških zbirk in prevedla knjigo Dolgomobil ameriškega pesnika Snela Silvestrina (Mladika, 1992). Stalno objavlja poezijo za otroke v revijah Ciciban in Cicido, uglasbila pa je tudi nekaj svojih pesmi, ki jih je prepevala Romana Krajnčan.




Bibliografija

  • Kamela Špela – 1989
  • To sem jaz – 1998
  • Dojenje in materinstvo iz srca – 1999
  • Nogavičke za ptičke – 2010
  • Kak – 2011
  • Kuku – 2012
  • Papa – 2012
Papa

Papa

Ksenija Šoster Olmer

Kuku

Kuku

Ksenija Šoster Olmer

Kak

Kak

Ksenija Šoster Olmer

Nogavičke za ptičke

Nogavičke za ptičke

Ksenija Šoster Olmer