Pogoji poslovanja, nakupa in vračil

Knjige lahko naročite preko naše spletne trgovine po telefonu ali elektronski pošti (info@miszalozba.com) s plačilom po povzetju, preko storitve PayPal ali s plačilno ozirma kreditno kartico preko storitve Cardinity.  Stroške poštnine (razen stroškov plačila) v vseh treh primerih krije Miš založba. Vse cene, navedene na straneh Miš založbe, vsebujejo DDV.

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da je seznanjen in se strinja s prodajnimi pogoji. Naročilo kupca ima značaj pogodbe in zavezuje tako Miš založbo kot kupca.

Dostava
Dostavo naročenega blaga orpemlja Miš založba, izvaja pa Pošta Slovenije. Vsa naročila bodo odpremljena v najkrajšem možnem času, praviloma v naslednjih dveh ali treh delovnih dneh. Dostavni čas Pošte Slovenije lahko traja do 5 delovnih dni. V kolikor blaga ni na zalogi, vas bomo obvestili na vašo telefonsko številko ali vaš elektronski naslov.

Vračila
V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko fizične osebe naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo (kamor sodi tudi vaše naročilo prek telefona ali elektronstke pošte), brez navedbe razloga vrnete. Zadošča, da nas v 14 dneh obvestite (na e-mail naslov info@miszalozba.com) o odstopu od pogodbe, blago pa nam lahko vrnete še v nadaljnjih 30 dneh. 

Blago morate vrniti nepoškodovano, neodprto in v nespremenjeni količini. Možnost vračila ne velja v primeru, da je bila odstranjena originalna embalaža. Morebitne stroške vračila krije kupec.

Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 30 dneh. Omogočamo tudi zamenjavo artikla, vendar mora biti blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini ter v originalni embalaži.

 

Izjava o zasebnosti

Miš založba se zavezuje, da bo varovala Vašo zasebnost in storila vse, da zaščiti Vaše podatke. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim osebam. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za obveščanje o novostih, novih produktih in storitvah, v skladu z dovoljenji, ki nam jih dodelite. Obveščanje bo potekalo samo do Vašega preklica.

Pogodba/naročilo skupaj z računom se na papirju in v elektronski obliki hrani na sedežu Miš založbe, Gorjuša 33, 1233 Dob, dostop do njiju je možen osebno. Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov (Ur. list RS št. 98/2004), obenem pa dovoljuje, da Miš založba upravlja z njegovimi osebnimi podatki, ki jih v nobenem primeru ne bo posredovala tretjim osebam.

Naše spletne strani vsebujejo povezave na spletne strani drugih organizacij, podjetij ali oseb. Miš založba ne prevzema odgovornosti za te spletne strani. Povezave so bile vzpostavljene v dobri veri pomagati uporabniku, ki ga zanima področje našega delovanja.

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadar koli spremenimo, prilagodimo, dodamo ali odvzamemo dele Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Prosimo Vas, da zavoljo morebitnih sprememb občasno še pregledate vsebino Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi pogojev v Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov bo pomenila, da se s spremembami strinjate.

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam