Izjava o zasebnosti

Miš založba se zavezuje, da bo varovala Vašo zasebnost in storila vse, da zaščiti Vaše podatke. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim osebam. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za obveščanje o novostih, novih produktih in storitvah. Obveščanje bo potekalo samo do Vašega preklica.

Kupec potrjuje, da je seznanjen in se strinja s prodajnimi pogoji. Naročilo kupca ima značaj pogodbe in zavezuje Miš založbo in kupca.

Pogodba/naročilo skupaj z računom se na papirju in v elektronski obliki hrani na sedežu Miš založbe, Gorjuša 33, 1233 Dob, dostop do njiju je možen osebno. Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov (Ur. list RS št. 98/2004), obenem pa dovoljuje, da Miš založba upravlja z njegovimi osebnimi podatki, ki jih v nobenem primeru ne bo posredovala tretjim osebam.

Naše spletne strani vsebujejo povezave na spletne strani drugih organizacij, podjetij ali oseb. Miš založba ne prevzema odgovornosti za te spletne strani. Povezave so bile vzpostavljene v dobri veri pomagati uporabniku, ki ga zanima področje našega delovanja.

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadar koli spremenimo, prilagodimo, dodamo ali odvzamemo dele Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Prosimo Vas, da zavoljo morebitnih sprememb občasno še pregledate vsebino Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi pogojev v Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov bo pomenila, da se s spremembami strinjate.

Pogoji uporabe

Knjige lahko naročite po telefonu ali elektronski pošti (info@miszalozba.com) s plačilom po povzetju, stroške poštnine (razen stroškov plačila) krije Miš založba. Vse cene, navedene na straneh Miš založbe, vsebujejo DDV.

Dostavo naročenega blaga izvaja Miš založba. Vsa naročila bodo odpremljena v najkrajšem možnem času, praviloma v naslednjih dveh ali treh delovnih dneh. Dostavni čas Pošte Slovenije lahko traja do 5 delovnih dni. V kolikor blaga ni na zalogi, vas bomo obvestili na vašo telefonsko številko ali vaš elektronski naslov.

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo (kamor sodi tudi vaše naročilo prek telefona ali elektronstke pošte), brez navedbe razloga vrnete. Zadošča, da nas v 14 dneh obvestite (na e-mail naslov info@miszalozba.com) o odstopu od pogodbe, blago pa nam lahko vrnete še v nadaljnjih 30 dneh.

Blago morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Možnost vračila ne velja v primeru, da je bila odstranjena originalna embalaža. Morebitne stroške vračila krije kupec.

Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 30 dneh. Omogočamo tudi zamenjavo artikla, vendar mora biti blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini ter v originalni embalaži.

Piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih portal naloži na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani, drugi pa lahko beležijo nekatere parametre obiska strani in tako preko analitičnih izpisov pomagajo pri ohranjanju kakovosti spletnih strani. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Spletna stran www.miszalozba.com uporablja piškotke za lastno uporabo, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje in optimizacije prikaza vsebin. Nekateri piškotki so lahko v lasti tretjih spletnih mest in so uporabljeni za beleženje parametrov obiska naše spletne strani, in nam pomagajo pri kasnejši analizi in izboljšavah spletnega mesta ali v namen naprednega oglaševanja kot je ponovno oglaševanje. V kolikor ne želite uporabljati piškotkov, lahko svoje nastavitve spremenite na povezavi na koncu strani. Podrobnejše informacije o piškotkih so navedene v spodnji tabeli.

Vrste piškotkov

Obvezni piškotki oz. izjeme v zakonu

cookie_agree
(omogoča shranjevanje vaše odločitve o sprejemu piškotkov)
trajanje 1 leto - upravljalec miszalozba.com

 

Ostali piškotki

_utma
(računa kolikokrat je bil uporabnik na naši spletni strani)
trajanje 1 leto - upravljalec google.com

_utmb, _utmc
(računajo dolžino vašega obiska na naši strani)
trajanje do konca seje - upravljalec google.com

_utmz
(beleži, kako je obiskovalec prišel na našo spletno stran (preko ključne besede, iskalnika itd.))
trajanje 6 mesecev - upravljalec google.com

id
(meri učinkovitost naših oglasov, omejuje število ogledov določenega oglasa ter prikazuje oglase ki bližje sovpada vašim željam)
trajanje 2 leti - upravljalec doubleclick.com

 

Spremeni nastavitve piškotkov: