Delovanje informacij na žive in nežive sisteme
Print Facebook
B. I. Laptev, G. N. Sidorenko, V. T. Škatov, N. P. Gorlenko

Delovanje informacij na žive in nežive sisteme

22,00 EUR (mehka vezava)
Pošlji povpraševanje
Poštnina je brezplačna

V zadnjem času raziskovalci namenjajo vedno več pozornosti vprašanju o upravljanju z življenjsko pomembnimi procesi in tehnološkim procesom informacijskega delovanja (nizke energetske moči).  Področje mehanizmov realizacije vpliva informacijskih dejavnikov na žive in nežive sisteme še ni zelo raziskano in raziskave, opisane v knjigi, skušajo odgovoriti na nekaj tovrstnih vprašanj. Gre za prvi prikaz, da so za obe vrsti sistemov značilni povratni in periodični asociativni in disociativni procesi, ki so v bistvu procesi 'razgradnje' sistemov pod vplivom zunanjih dejavnikov in njihovega ponovnega »samosestavljanja« (samoorganizacije). Opisani so tudi pogoji, pri katerih pod vplivom informacijskega delovanja (z nizko energetsko močjo) poteka opazno in stalno spreminjanje lastnosti sistemov.

Knjiga skuša na znanstven način med drugim tudi odgovoriti na vprašanje, zakaj in kako delujejo alternativne metode zdravljenja z vplivom informacijskega delovanja.

Kategorije: Stvarna literatura in priročniki
Poreklo: Slovenija
 
Vezava: mehka vezava
Obseg: 186 strani
Dimenzije: 135 mm x 200 mm x 11 mm
Datum izdaje: april 2007

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam