Dnevnik Hiacinte Novak -  V znamenju škorpijona
Print Facebook Aksinja Kermauner

Dnevnik Hiacinte Novak - V znamenju škorpijona

23,99 EUR (trda vezava)
Pošlji povpraševanje
Poštnina je brezplačna

Dnevnik Hiacinte Novak se zgleduje po Dnevniku Bridget Jones, a s to razliko, da prikazuje tipično slovensko življenje. Hiacinta Novak je petintridesetletna poštna uslužbenka, ločena, z dvema odraščajočima hčerama. Njen vsakdan je podoben dnevom množice slovenskih žensk, ki se borijo za preživetje, svoje otroke in tisti kanček sreče, ki se jim nasmiha nekje v daljavi. Le od njihovega poguma in odločnosti je odvisno, ali bodo segle po njem. Hiacinta, na začetku knjige tipična kokoška s kopico problemov, se odloči spremeniti svoje življenje, kar ji tudi uspe.  

V drugem delu Hiacintinega dnevnika spoznamo Florjanovo mamo, Vando Korošec. Hiacinta si seveda prizadeva narediti kar se da dober vtis nanjo, ampak ji to nikakor ne uspeva. Obenem se zameri še Florjanu in se zaplete z Goranom Rovanom, kar vse skupaj še dodatno otežuje. Poleg tega pa tudi Florjan ni čisto nedolžen. Skratka, razburkano dogajanje v stilu Bridget Jones.

Kategorije: Leposlovje za odrasle
Poreklo: Slovenija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 164 strani
Dimenzije: 150 mm x 236 mm x 20 mm
Datum izdaje: januar 2004

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam