Dnevnik Hiacinte Novak -  V znamenju tehtnice
Print Facebook Aksinja Kermauner

Dnevnik Hiacinte Novak - V znamenju tehtnice

23,99 EUR (trda vezava)
Pošlji povpraševanje
Poštnina je brezplačna

Dnevnik Hiacinte Novak se zgleduje po Dnevniku Bridget Jones, a s to razliko, da prikazuje tipično slovensko življenje. Hiacinta Novak je petintridesetletna poštna uslužbenka, ločena, z dvema odraščajočima hčerama. Njen vsakdan je podoben dnevom množice slovenskih žensk, ki se borijo za preživetje, svoje otroke in tisti kanček sreče, ki se jim nasmiha nekje v daljavi. Le od njihovega poguma in odločnosti je odvisno, ali bodo segle po njem. Hiacinta, na začetku knjige tipična kokoška s kopico problemov, se odloči spremeniti svoje življenje, kar ji tudi uspe.  

 

Hiacinta si v prvem delu trilogije prizadeva osvojiti Florjana Korošca, ki je nekaj časa njen šef. Sledijo številni zapleti, dileme o lastni samopodobi in Florjanovem življenju, ljubosumje in spletke, v katere je vpletena Hiacintina prijateljica Sara. Skratka, razburkano dogajanje v stilu Bridget Jones.

Kategorije: Leposlovje za odrasle
Poreklo: Slovenija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 222 strani
Dimenzije: 150 mm x 236 mm x 20 mm
Datum izdaje: maj 2003

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam