Dnevnik Hiacinte Novak - V znamenju vodnarja
Print Facebook Aksinja Kermauner

Dnevnik Hiacinte Novak - V znamenju vodnarja

23,99 EUR (trda vezava)
Pošlji povpraševanje
Poštnina je brezplačna

Dnevnik Hiacinte Novak se zgleduje po Dnevniku Bridget Jones, a s to razliko, da prikazuje tipično slovensko življenje. Hiacinta Novak je petintridesetletna poštna uslužbenka, ločena, z dvema odraščajočima hčerama. Njen vsakdan je podoben dnevom množice slovenskih žensk, ki se borijo za preživetje, svoje otroke in tisti kanček sreče, ki se jim nasmiha nekje v daljavi. Le od njihovega poguma in odločnosti je odvisno, ali bodo segle po njem. Hiacinta, na začetku knjige tipična kokoška s kopico problemov, se odloči spremeniti svoje življenje, kar ji tudi uspe.

Hiacinta v službi ni ravno najbolj uspešna, s svojo šefico se ne razume in po komično-ironičnih dogodkih je nazadnje celo odpuščena, poleg tega pa ima še težave s starejšo hčerjo. Med iskanjem nove službe, dokončanjem študija angleščine in spopadanjem z vsakodnevnimi tegobami celo izve, kaj se je dejansko zgodilo v »aferi Goran Rovan«. Ali ji bo končno uspelo urediti svoje življenje in Florjana pridobiti nazaj?

 

 

 

Kategorije: Leposlovje za odrasle
Poreklo: Slovenija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 164 strani
Dimenzije: 150 mm x 236 mm x 20 mm
Datum izdaje: november 2003

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam