Erazem in hišica
Print Facebook
Patricija Peršolja

Erazem in hišica

12,35 EUR (trda vezava)
Pošlji povpraševanje
Poštnina je brezplačna

Slikanica je namenjena predvsem otrokom do 3. leta starosti, sicer pa dobrodošla vsem v predšolskem obdobju: odrasli jo bere otroku, skupaj opazujeta ilustracijo, se pogovarjata in primerjata z otrokovimi izkušnjami.

Deček Erazem si želi novo hišico – prav takšno, kot jo je narisal z barvicami. Pri gradnji mu pomagajo miška, krt in polž. Ko je hišica zgrajena, jih Erazem povabi, da skupaj z njim živijo v njej. Deček z risanjem in z igro (z igračami miško, krtom in polžem) ustvarja svoj domišljijsko-realni svet. Svoje želje (imeti novo lastno hišico) uresničuje z domišljijo, igro in lastno likovno ustvarjalnostjo, predvsem pa s pomočjo prijateljev – igra se, da mu prijatelji pomagajo. Gre za močan preplet realnega sveta z domišljijskim; Erazem spoznanja in izkušnje iz realnega okolja vključuje v svojo domišljijo in igro, pri čemer so poudarjene vrednote, kot so prijateljstvo, pomoč, sodelovanje, skupno uživanje dosežkov in dobrin, druženje.

Kategorije: Slikanice
Poreklo: Slovenija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 24 strani
Dimenzije: 160 mm x 160 mm x 9 mm
Datum izdaje: september 2006

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam