Erazem in hišica
Print Facebook
Patricija Peršolja

Erazem in hišica

12,35 EUR (trda vezava)
V košarico
Poštnina je brezplačna

Slikanica je namenjena predvsem otrokom do 3. leta starosti, sicer pa dobrodošla vsem v predšolskem obdobju: odrasli jo bere otroku, skupaj opazujeta ilustracijo, se pogovarjata in primerjata z otrokovimi izkušnjami.

Deček Erazem si želi novo hišico – prav takšno, kot jo je narisal z barvicami. Pri gradnji mu pomagajo miška, krt in polž. Ko je hišica zgrajena, jih Erazem povabi, da skupaj z njim živijo v njej. Deček z risanjem in z igro (z igračami miško, krtom in polžem) ustvarja svoj domišljijsko-realni svet. Svoje želje (imeti novo lastno hišico) uresničuje z domišljijo, igro in lastno likovno ustvarjalnostjo, predvsem pa s pomočjo prijateljev – igra se, da mu prijatelji pomagajo. Gre za močan preplet realnega sveta z domišljijskim; Erazem spoznanja in izkušnje iz realnega okolja vključuje v svojo domišljijo in igro, pri čemer so poudarjene vrednote, kot so prijateljstvo, pomoč, sodelovanje, skupno uživanje dosežkov in dobrin, druženje.

Kategorije: Slikanice
Poreklo: Slovenija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 24 strani
Dimenzije: 160 mm x 160 mm x 9 mm
Datum izdaje: september 2006

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam