Fuj, pivoled!
Print Facebook Aksinja Kermauner

Fuj, pivoled!

16,53 EUR (trda vezava)
Pošlji povpraševanje
Poštnina je brezplačna

Fuj, pivoled! je ena izmed knjižic za mlade bralce iz zbirke Izi & Bizi, detektivki izpod peresa Aksinje Kermauner. Pripovedni slog je preprost, uporaba raznih novih in slengovskih besed ali besednih zvez pa zgodbo še dodatno obogati. Besedilo nadgrajujejo tudi nadvse prikupne ilustracije Petre Preželj, ki harmonično sovpadajo z avtoričino pripovedjo. Zgodba o dveh zagnanih detektivkah, ki preiskujeta ukane gospoda Zelenka in gospoda Modričarja, bo idealno čtivo za nadobudne, raziskovanj željne mlade bralce.

Tokrat Izidora zboli. Mama in sestre gredo na sprehod, zato jo pazi babica Mamarija, ki zaspi pred televizorjem. Izi se kmalu počuti veliko bolje … Z Bizi se izmuzneta iz stanovanja in gresta raziskovat, zakaj sestra Severina zjutraj ni dobila nikjer sladoleda. Kmalu jima gospod Mlečnež, direktor Mestnih mlekarn, postreže z vročo sledjo. Nadlumpa Zeleni in Modri sta bila spet na delu!

Ilustrator: Petra Preželj
Kategorije: Drugo triletje OŠ
Poreklo: Slovenija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 51 strani
Dimenzije: 120 mm x 200 mm x 10 mm
Datum izdaje: december 2006

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam