Oljčni sestri
Print Facebook Amanda Hampson

Oljčni sestri

Trda vezava razprodana!

Roman Oljčni sestri avtorice Amande Hampson, ki je odraščala na Novi Zelandiji, se leta 1976 preselila v London, veliko potovala in se leta 1979 ustalila v Avstraliji, se priključuje vrsti romanov, katerih dogajanje je postavljeno v Avstralijo. Gre za prijetno, nezahtevno, tekoče branje, ki je blizu ženski duši.

Adrienne se bliža petdesetim, ko propade njeno oglaševalsko podjetje. Življenje se ji v trenutku sesuje. Iz mesta se zateče na kmetijo z opuščenim oljčnim nasadom, ki je nekoč pripadala njenim starim staršem, italijanskim priseljencem. Takšne spremembe si nikakor ne želi, saj je mestni človek, vendar jo življenje na podeželju preseneti. Uspe se ji soočiti s svojo preteklostjo in spoznati skrivnost oljčnih sester, Isabelle in Rosanne, kjer se skriva tudi njena prihodnost, obenem pa ugotovi, da ji zemlja in oljčni nasad njenih starih staršev navsezadnje veliko pomenita.

 

 

 

Prevod: Diana Ramšak
Kategorije: Leposlovje za odrasle
Poreklo: Avstralija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 302 strani
Dimenzije: 150 mm x 230 mm x 26 mm
Datum izdaje: marec 2008

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam