Požiralec duš
Print Facebook Michelle Paver

Požiralec duš

Knjiga Požiralec duš iz zbirke Kronika starodavne teme je nepozabna zgodba o zvestobi in izgubi, srh vzbujajoča podoba zla. Popelje vas v čase migetajoče svetlobe bakel pradavnega sveta, kjer se dogaja zgodba, ki sta jo začeli knjigi Brat volk in Duhaselec.

Beli medved je na svojem dolgem vratu obrnil glavo in zarjovel; globoko grmenje, ki je streslo led in odmevalo v neskončnost. Zazrl se je Toraku naravnost v oči – in svet okoli njiju je izginil … Zima je. Volka, Torakovega ljubljenega brata in prijatelja, so ujeli zli sovražniki. V drznem poskušanju rešiti ga morata Torak in Renn kljubovati zaledeneli divjini Visokega severa. V tulečih snežnih viharjih se borita za preživetje, vedno navzoča pretnja strašnega belega medveda pa do skrajnih meja preizkuša njuno prijateljstvo. Torak mora priti svojim sovražnikom, Požiralcem duš, bližje kot kdaj koli.

Prevod: Tamara Bosnič
Kategorije: Tretje triletje OŠ, Srednješolci
Poreklo: Velika Britanija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 331 strani
Dimenzije: 140 mm x 200 mm x 26 mm
Datum izdaje: november 2006

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam