Prevarane slasti
Print Facebook Kerry Greenwood

Prevarane slasti

Duhovito napisan roman s primesmi detektivke ni le lahkotno branje za ženske. Prijetno preseneti vse, ki cenijo inteligentno, zabavno in spretno napisano literaturo. Napeto prepletanje različnih življenjskih zgodb, dobro raziskano zgodovinsko ozadje in predvsem toplina in sončnost glavnega lika prepričajo tudi zahtevnejše bralce. Kot tudi tiste, ki imajo radi dobro hrano – za sladokusce so dodani še recepti za preproste, a odlične jedi. Branje za na plažo, ki pa še zdaleč ni plaža.

Corinna Chapman je lastnica pekarnice in ima izjemen občutek za reševanje detektivskih ugank. Ko se v njenem sosedstvu pojavi konkurenčna pekarna velike verige pekarn in k njenemu ljubimcu pride na obisk prelestna Londončanka, se njeno življenje začne zapletati. Kar naenkrat se začne ukvarjati z Grki in njihovimi zaplenjenimi predmeti ter peče kolačke po starodavnem receptu za čarovniški festival ob noči čarovnic. V Corinnini soseščini se začno pojavljati nenavadno nori ljudje, sliši se petje stare ljudske pesmi, nekdo v norosti skoči s strehe in izgubi življenje. Corinni grozi zaprtje pekarne zaradi njenih skrivnostnih dušnih kolačkov, ampak ona se ne da.

 

 

 

Prevod: P. Cerar
Kategorije: Leposlovje za odrasle
Poreklo: Avstralija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 336 strani
Dimenzije: 150 mm x 230 mm x 28 mm
Datum izdaje: maj 2009

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam