Preživetje (2. izdaja - cena za predplačilo)
Pripravljamo
Print Facebook Igor Karlovšek

Preživetje (2. izdaja - cena za predplačilo)

18,95 EUR 20,95 EUR (trda vezava)
Prednaročilo
Poštnina je brezplačna
Vsa prejeta vplačila, do 31.7.2019, se upoštevajo kot uspešna rezervacija in nakup knjige v prednaročilu.

Vsa kasnejša vplačila se ne upoštevajo za uspešno rezervacijo knjig v prednaročilu, temveč za te velja redna cena. To pomeni doplačilo zneska do redne cene.

Akcijska cena velja samo za prednaročila, ob takojšnjem plačilu oz plačilu po predračunu, do 31. julija 2019, pri naročilu preko spleta.

KNJIGA ZA CANKARJEVO TEKMOVANJE 2019/20
Ponatisu knjige je dodano didaktično gradivo, ki bo v pomoč učiteljem in učencem pri pripravah na Cankarjevo tekmovanje.

Zgodba

Šestnajstletnemu Simonu prometna nesreča prepreči nadaljevanje uspešne športne kariere, kar pomeni udarec zanj in tudi za njegovega očeta. Fant ima občutek, da se mora očetu dokazati, zato mu predlaga, da bi se preizkusil v preživetju v naravi. Pod milim nebom ga pričakajo številni izzivi in presenečenja – največje pride v obliki dekleta, ki se samo prebija skozi gozd ...

O delu

Gre za pustolovsko-kriminalni mladinski roman, ki bo bralce iz udobja civilizacije za nekaj časa prestavil v neposeljene gozdove, ki so enkrat vabljivi, drugič pa pokažejo zobe. Roman se problematike odraščanja loteva prek napete pustolovske zgodbe ter odlično združuje dva pola preživetja – naravnim in človeškim oviram navkljub.

Kategorije: Tretje triletje OŠ, Srednješolci
Poreklo: Slovenija
Zvrst knjige: Mladinski roman
Priporočena starost: 14+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 292 strani
Dimenzije: 130 mm x 220 mm x 32 mm
ISBN 13: 9789612722944
Datum izdaje: julij 2019

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam