Se vid'va Simon
Print Facebook David Hill

Se vid'va Simon

Trda vezava razprodana!

Uveljavljeni pisatelj David Hill je tokrat postregel s Simonovo zgodbo. Zgodba najstnika z mišično distrofijo je neskončno topla in optimistična, ob njej se bralec iz srca nasmeje in tudi zjoče. Kljub temu se avtor uspešno izogne solzavosti, ki jo nadomesti z neizmernim optimizmom in veseljem do življenja. Pri tem igra pomembno vlogo prijateljstvo, ki se splete med Simonom in ostalimi protagonisti v romanu.

Štirinajstletni Simon je osupljivo spreten v nogometu, ima nenavaden smisel za humor in ve, kako z dekleti. To, kar Simonu ni podarjeno, je čas. Njegovi prijatelji in sošolci, še posebej njegov najboljši prijatelj Nathan, si kar težko predstavljajo, kakšno bo njihovo življenje brez Simonovih duhovitih opazk, njegovih ljubezenskih nasvetov, hudomušnosti in modrosti. V času, ko začenjajo načrtovati svojo prihodnost, se njegovi prijatelji spoprijemajo z eno najtežjih preizkušenj svoje mladosti.

Prevod: Vida Vrečar
Kategorije: Tretje triletje OŠ
Poreklo: Nova Zelandija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 178 strani
Dimenzije: 140 mm x 205 mm x 16 mm
Datum izdaje: februar 2011

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam