Ta tanka črta
Print Facebook Vivienne Joseph

Ta tanka črta

Vznemirljiv in privlačen roman z okusom po Novi Zelandiji, njenih gorah in goščavah. In sedemnajstletni fant, ki se srečuje s prvimi razočaranji, razmišlja o ljubezni in prijateljstvu ter predvsem o tem, ali je vredno bežati  pred seboj. Vivienne Joseph je postregla z napeto zgodbo, ki jo bodo bralci prebrali na dušek, poleg tega pa jim bo dala tudi marsikatero snov za razmišljanje.

Sedemnajstletni Kane preseneti svoje dekle v objemu najboljšega prijatelja. Jezen in prizadet se odloči, da si bo vzel nekaj časa ter o ljubezni in prijateljstvu razmišljal v goščavi novozelandskih gora, ki jih ima tako rad. V slabem vremenu trenutek nepazljivosti za volanom vodi v nesrečo. Zbeži. V gorah sreča Cliffa, izkušenega lovca. Spoprijateljita se. Toda Kane znova napačno presodi. In spet beži. Bo Kane zmogel dovolj poguma in odločnosti, da se sooči s tem, kar je storil? Bo nehal bežati sam pred seboj in drugimi?

Prevod: Vida Vrečar
Kategorije: Tretje triletje OŠ, Srednješolci
Poreklo: Nova Zelandija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 239 strani
Dimenzije: 135 mm x 205 mm x 16 mm
Datum izdaje: maj 2003

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam