Uročeni Horrendo
Print Facebook Anna Fienberg

Uročeni Horrendo

Trda vezava razprodana!

Pripoved Anne Fienberg Uročeni Horrendo o škodoželjnih gusarjih, prebrisani posadki dvanajstletnih dečkov in raznih nevšečnostih na morju bo navdušila pustolovščin in vznemirljivih dogodivščin željne mlade bralce. Zgodba je polna primerov slabega vedenja, katerega namen je predvsem zabavati in kratkočasiti.

Nihče ni bil nikoli vljudnejši od Horrenda. V vseh njegovih enajstih letih življenja ni nikoli nikomur rekel žal besede. Pa je bila njegova mama ponosna na svojega očarljivega sina? Sploh ne! Horrendo je namreč živel v krutem svetu, kjer so bile prijazne besede redke kot zmajevi zobje in so pirati vsako leto ugrabili vse dvanajstletnike izpred nosov njihovih mater. Tako se je Horrendo znašel v dogodivščinah na odprtem morju, v silovitih piratskih bojih, s smrdljivo hrano in grdim obnašanjem vseh okoli sebe, ki jih je s svojo dobro voljo in nenavadnim darom uspel obvladati.

 

 

 

Prevod: Primož Kuštrin
Kategorije: Drugo triletje OŠ
Poreklo: Avstralija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 199 strani
Dimenzije: 135 mm x 200 mm x 15 mm
Datum izdaje: maj 2004

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam