-10% popusta v času sejma. Vpišite kodo SEJEM10
Vila Malina
Print Facebook Svetlana Makarovič

Vila Malina

Razprodano!

Vila Malina je še ena iz vrst čudovitih, malce hudomušnih, malce poučnih pravljic Svetlane Makarovič, ki jo lahko prebira celotna družina. Skozi zgodbo o nepriljubljeni in trmasti vili, ki pooseblja otroški lik, avtorica predstavi, kako pomembno je imeti v življenju določen cilj. Pri tem ne gre samo za svojeglavo uresničevanje lastnih želja, temveč za dejansko doseganje opredeljenih stvari ali vrednot, ki so za posameznika pomembne in ga ženejo naprej. Poleg zgodbice bodo otroške oči pritegnile tudi prikupne ilustracije Ane Košir.

Vile Maline prebivalci gozda ne marajo. Pravijo, da je umazana vila. Malina pa je tudi svojeglava. Lahko bi rekli, da predstavlja tipičen otroški lik v pravljicah. Potrebuje potrpežljivost in prijaznost, drugi jo morajo razumeti in ji pomagati ter jo imeti radi. Vila Malina ima neskončno rada maline. Malina, ta sočni sadež je za njo, kot za otroke v pravljicah, ki hrepenijo po nečem boljšem, nekaj težko dosegljivega. Vila pa ima to srečo, da malino najde. A vse ni tako preprosto – tudi jazbec in šoja, na koncu pa še podlasica, si nadvse želijo maline!

 

 

 

Ilustrator: Ana Košir
Kategorije: Slikanice
Poreklo: Slovenija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 32 strani
Dimenzije: 270 mm x 190 mm x 9 mm
Datum izdaje: februar 2010

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam