Migiji migajo

Gaja Kos

Redna cena:
25,95 EUR (trda vezava)

Ilustrator: Igor Šinkovec
Kategorije: Prvo triletje OŠ, Drugo triletje OŠ, Zlate hruške
Obseg: 83 strani
Dimenzije (v mm): 150 mm x 215 mm x 13 mm
ISBN13: 9789612723255
Datum izdaje: februar 2019
Vezava: trda vezava
Poreklo: Slovenija


Opis:

Ata Migi, mama Migi, Cene Migi in Špelca Migi so Migiji. In Migiji strašno radi migajo. Skozi kratke zgodbe spremljamo Migijeve na njihovih potepih, najprej po Ljubljani in njeni okolici in nato po celi Sloveniji. Migiji in njihove dogodivščine so sicer izmišljeni, kraji, kjer plavajo, veslajo, rolajo, kolesarijo, plezajo, tečejo in hodijo v hribe pa ne. Knjigo tako lahko beremo kot zbirko zabavnih zgodb iz življenja aktivne družine ali pa kot vodnik za aktivno preživljanje prostega časa.

"Branje in miganje v naravi? Zmagovita kombinacija! Simpatične, celovite in sila uporabne ideje. Obvezno branje za vse aktivne družine in tiste, ki bodo to še postale."

Žiga X. Gombač, mladinski pisatelj, ultramaratonec in ljubitelj miganja v naravi

O DELU

Hudomušne kratke zgodbe iz življenja Migijevih, ki svoj prosti čas najraje aktivno preživljajo na svežem zraku. Ko spremljamo njihove zabavne dogodivščine in domislice pa izvemo še, kam se je fino podati na izlet in katero opremo je dobro imeti s sabo, če se želimo tako kot Migiji lotiti različnih aktivnosti. Z zgodbami Gaje Kos se dinamično vseskozi prepletajo prav tako humorne in informativne ilustracije Igorja Šinkovc.