Milfa

Emma Bon

Redna cena:
24,95 EUR (trda vezava)

Kategorije: Leposlovje za odrasle
Obseg: 229 strani
Dimenzije (v mm): 150 mm x 235 mm x 20 mm
ISBN13: 9789612720810
Datum izdaje: april 2012
Vezava: trda vezava
Poreklo: Slovenija


Opis:

Milfa ('Mother I'd Like to Fu*k') je pod psevdonimom objavljen romaneskni prvenec slovenske avtorice, sicer uspešne poslovne ženske.

Zabaven in nadvse erotično obarvan dnevniški zapis predstavlja zadnje leto dni pred usodnim štiridesetim. Leto v življenju zaposlene mame in žene, ki izpraznjen zakonski vsakdan, v katerem je zadnja leta najpogostejši erotični prijem trepljanje po ramenih, zamenja za nekaj popolnoma drugega, saj želi biti v koraku s časom in – kot ji življenje nepredvideno prinese na pot – v razkoraku z mlajšim tipom. Bo že nekaj na tem, da imajo ženske vedno rade približno dvajset. V centimetrih in v letih. In navsezadnje, zakaj bi bil moški pri štiridesetih na konju, ženska pa na psu? Ko ugotovi, da je na psu pravzaprav njen zakon, sicer privezanem na dolgi verigi, a vseeno ujetem v prostoru in času, ki mineva, se prepusti strastnim ukradenim trenutkom z mlajšim sodelavcem, ki jih spremljajo številni življenjsko komični zapleti. Kadar ta ni na voljo, pa brez zadržkov izmed kupa nametanih hlačk v predalu vzame novo pridobitev, ki jo v svojem vijoličnem sijaju nagajivo vabi s popolno oblikovano kovinsko glavico.

Konsistentna, samozavestna in všečna protagonistka ter odličen, humorno obarvan slog pisanja, ki spremlja zaplete v milfinem službenem, družinskem in ljubezenskem vsakdanu, vsekakor ponujata nekaj, kar enostavno morate prebrati.

Delo je na voljo kot eKnjiga na portalih: