Svetlanine pravljice bibliofilski izvod

Svetlana Makarovič

Redna cena:
1.000,00 EUR (trda vezava)

Ilustrator: Alenka Sottler
Kategorije: Večjezične knjige, Drugo triletje OŠ, Zlate hruške
Obseg: 843 strani
Dimenzije (v mm): 200 mm x 70 mm x 260 mm
Datum izdaje: november 2008
Vezava: trda vezava
Poreklo: Slovenija


Opis:

Kliknite tu, za ogled Svetlaninih pravljic.

Najprestižnejše darilo in hkrati naložba je bibliofilska izdaja Svetlaninih pravljic v razkošni opremi, z zlato obrezo in v žametni škatli. To je izjemna knjiga, ki lahko predstavlja čudovito darilo ljubiteljem izvirnih slovenskih pravljic, ljubiteljem pravljic Svetlane Makarovič, otrokom, odraslim ali zgolj ljubiteljem dobrih in lepih knjig – 60 najboljših pravljic Svetlane Makarovič po izboru avtorice, zbranih v prefinjeno oblikovani knjigi velikega formata na kar 843 straneh. Izjemne ilustracije, ki dopolnjujejo besedila in dajejo knjigi žlahtno patino, so delo mednarodno priznane ilustratorke Alenke Sottler, knjiga pa je natisnjena v dvobarvnem tisku.


Vse pravljice kot tudi spremna beseda so prevedene v angleški jezik, zato je knjiga nadvse primerno darilo za tiste, ki bivajo v tujini, in kot promocijsko darilo za podjetja. Na hrbtni strani ščitnega ovitka je natisnjena ilustracija, ki se jo lahko obesi na steno.

Če ste rastli s Svetlaninimi pravljicami, jih boste zdaj razumeli drugače. Naj se jih razveselijo tudi vaši poslovni partnerji.

Na hrbtni strani ščitnega ovitka je natisnjena ilustracija, ki se jo lahko obesi na steno.

Knjigi je priložen s strani ilustratorke podpisan in oštevilčen grafični odtis ilustracije xx/125.