Atomske navade
Print Facebook
James Clear

Atomske navade

27,95 EUR (trda vezava)
V košarico
Poštnina je brezplačna

Knjiga se v celoti posveča načinu, kako se lahko vsak dan izboljšamo za en odstotek tako, da se znebimo slabih navad in pridobimo dobre. Navaja najpogostejše napake, ki jih ljudje storimo pri spreminjanju navad. Razloži, kako pridobiti motivacijo in voljo za spremembe, kako zgraditi močnejšo osebnost in kako verjeti v svoj uspeh. Pokaže, kako pripravimo okolje, da uspeh pri spreminjanju navad lažje dosežemo. Če pri tem slučajno skrenemo s poti, nam knjiga svetuje, kako kljub temu doseči cilj.

O DELU

Ta knjiga spremeni način razmišljanja o napredovanju in uspehu v človekovem življenju. Ponuja orodja in strategije, ki jih potrebujemo za spreminjanje svojih navad – tako ekipi, ki želi zmagati na prvenstvu, morda organizaciji, ki se želi repozicionirati v svoji panogi, ali pa posamezniku, ki bi rad prenehal kaditi, se trudi shujšati, morda zmanjšati stres ali pa doseči kakšen drug cilj. Knjiga dokaže, da je z  drobnimi spremembami možno doseči izjemne rezultate!

 

Popust velja za čas dogodka "Sejem s kavča"

 

Prevod: Nataša Grom
Kategorije: Stvarna literatura in priročniki
Poreklo: ZDA
Priporočena starost: odrasli
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 288 strani
Dimenzije: 150 mm x 230 mm x 20 mm
ISBN 13: 9789612723743
Datum izdaje: november 2019

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam