Črta
Print Facebook Tina Volarič

Črta

25,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

Črta je slikanica brez besedila, v kateri ima glavno vlogo – črta, seveda. Ali povedano drugače, rdeča nit knjige je – rdeča nit, ki nas pričaka že na naslovnici, nato pa nas vodi skozi celotno knjigo. Bralec ji v družbi črnolase deklice sledi s strani na stran, mimo različnih likov in prizorišč, dokler ne prispe do stare gospe …  Ogledovalcu se ponuja razburljivo potovanje, polno ovinkov in zank, saj črta, tako kot je značilno tudi za življenje, ne gre vedno samo naravnost. Knjiga je odlična za skupno ogledovanje otrok in staršev ali starih staršev – eni si bodo natančno ogledovali posamezne ilustracije, na katerih bodo vedno našli kaj zanimivega, pa četudi le droben detajl, drugi bodo poskušali sestaviti zgodbo. Teh pa je lahko toliko, kot je gledalcev oziroma pripovedovalcev. In ravno v tem, da smo sami gospodarji zgodbe, se skriva čar slikanic brez besedila – poskusite!

  • nagrada "nomination", 8th Hiii Illustration International Competition 2020, Nanjing

 

Ilustrator: Tina Volarič
Kategorije: Leposlovje za odrasle, Za vse starosti, Slikanice, Prvo triletje OŠ, Drugo triletje OŠ, Tretje triletje OŠ, Srednješolci
Poreklo: Slovenija
Zvrst knjige: Slikanica
Priporočena starost: za vse starosti
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 42 strani
Dimenzije: 215 mm x 275 mm x 10 mm
ISBN 13: 9789612724467
Datum izdaje: marec 2021

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam