-10% popusta v času sejma. Vpišite kodo KNJIZNISEJEM10
Kaj sploh je to?
Print Facebook Tina Bilban

Kaj sploh je to?

28,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

V knjigo je vključenih 25 različnih besed iz vsakdanjega življenja, ki jih je avtorica pojasnila na preprost način, razumljiv osnovnošolcem. Vsaka beseda je razložena v svojem poglavju. Avtorja sta besede, izbrane v tej knjigi, postavila v svoje zgodbe in jih povezala z drugimi besedami. Tako njihove zgodbe dopolnjujejo odgovore na vprašanje, kaj sploh je strah, ljubezen, odločitev, smisel ali mikrob … Besedilo nadgrajujejo domišljene in humorne ilustracije.

O DELU:

V knjigi so pojasnjene besede, s katerimi se kar naprej srečujemo, redko pa se pogovarjamo o tem, kaj sploh pomenijo – pa čeprav jih lahko razumemo zelo različno. Za pomoč pri izboru smo prosili mlade in izbrali tiste besede, ki se jim zdijo najbolj zanimive, pomembne ali pa nerazumljive. Ko boste prebrali to knjigo, bo seveda ostalo še precej besed, ki jih lahko pretresete, postavite na glavo in premislite z različnih zornih kotov. Na koncu poglavij predlagamo še druge knjige in filme, ki jih velja prebrati in pogledati, da bi bolje razumeli v poglavju pojasnjeno besedo. Da bi se lažje odločili, so tiste knjige in filmi, ki so nekoliko bolj zahtevni od te knjige, označeni z *.

Ilustrator: Ivan Mitrevski
Kategorije: Drugo triletje OŠ, Tretje triletje OŠ
Poreklo: Slovenija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 110 strani
Dimenzije: 190 mm x 250 mm x 14 mm
ISBN 13: 9789612723378
Datum izdaje: maj 2019

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam