Miška želi prijatelja - glasbena pravljica
Print Facebook
Nina Mav Hrovat in Bernarda Rakar

Miška želi prijatelja - glasbena pravljica

11,95 EUR (mehka vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

Delo vključuje scenarij za gledališko-glasbeno predstavo Miška želi prijatelja, narejen na osnovi slikanice Nine Mav Hrovat Miška želi prijatelja, z glasbo Bernarde Rakar. Komplet bo prav gotovo vodil v številne izvedbe v živo in bo marsikateremu pedagoškemu delavcu služil kot nepogrešljiv pripomoček pri pripravi gledališkega programa z otroki. 

Beseda recenzentke glasbene pravljice dr. Branke Rotar Pance (Akademija za glasbo)

Glasbena pravljica Miška želi prijatelja vključuje kratke vokalne in vokalno-inštrumentalne skladbe ter zvočne slike, ki so vsebinsko tesno povezane z besedilom pravljice Nine Mav Hrovat. Glasbeni del, ki ga je zasnovala Bernarda Rakar, spodbuja domišljijo in doživljanje poslušalca pravljice. Glasbena govorica omogoča tudi vključitev otroka v njeno soizvajanje, saj jo tako v vokalnem kot tudi inštrumentalnem delu odlikujejo jasna oblikovanost, primerna ritmično-melodična in harmonska struktura, ustrezni glasovni in inštrumentalni obsegi ter zvočna barvitost. Po skladbah iz glasbene pravljice bodo rade posegale vzgojiteljice, dijakinje in študentke programov za predšolsko vzgojo pa tudi drugi strokovnjaki, ki se ukvarjajo z ansambelsko igro v splošnem in glasbenem šolstvu. Prepričana sem, da bo glasbena pravljica doživela številne izvedbe v živo, ki jih bosta spodbudila tako knjižna izdaja z vključenimi notnimi zapisi kot tudi priloženi zvočni posnetek.

 

Pravljica je na voljo tudi kot avdio knjiga na portalu Audibook.

Poreklo: Slovenija
 
Vezava: mehka vezava
Obseg: 20 strani
Dimenzije: 200 mm x 297 mm x 0 mm
ISBN 13: 9789612723002
Datum izdaje: november 0001
Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam