Štirinajst o treh
Print Facebook Slavko Pregl

Štirinajst o treh

28,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

VSEBINA

Štirinajst je število zgodb oziroma poglavij, trije pa so Taras, Gal in Varja. Kot se med prijatelji spodobi, je med njimi veliko naklonjenosti, seveda pa tudi brez zbadanja ne gre. In potem so tu še grde razvade in lak za nohte, kolesarska dirka, divji kostanj, svetovno prvenstvo s slivovimi cmoki, poslovna ideja, zlate ribice in še kaj. Trojici pač ni dolgčas, v njihovi družbi, kjer se kreše od navihanih domislic, pa tudi bralcu nikakor ne. Slavko Pregl je torej štirinajstkrat in trojno v odlični hudomušni formi.

O DELU

V svojem novem delu Pregl zelo realno prikaže odnos med tremi prijatelji; skupaj z nerodnostmi, zardevanjem, zbadanjem, zamerami, dobro in slabo voljo, predvsem pa z dobrim odmerkom zabave. Vsakdanje dogodke vešče spremeni v duhovite prigode, ki bralca kratkočasijo, za kar vsekakor poskrbijo tudi črno-bele nabrite ilustracije Mihe Hančiča.

Ilustrator: Miha Hančič
Kategorije: Drugo triletje OŠ
Poreklo: Slovenija
Priporočena starost: 9+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 72 strani
Dimenzije: 135 mm x 210 mm x 10 mm
ISBN 13: 9789612725280
Datum izdaje: januar 2022

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam