-10% popusta v času sejma. Vpišite kodo KNJIZNISEJEM10

365 DNI V AVSTRALIJI in 47 koronskih dni na Salomonovih otokih

Facebook
365 DNI V AVSTRALIJI in 47 koronskih dni na Salomonovih otokih

V torek, 14. decembra, ob 19.30 uri vas vabimo na pogovor z Anjo Kovačič o potovanju po goreči Avstraliji, ujetništvu na Salomonovih otokih in potopisnem prvencu. 

Spletni pogovor v živo bo na ogled na kanalu YouTube Live na povezavi: https://youtu.be/ZfcvpHolNrQ. Pogovor bo vodila Petra Tomše.

Izpoved popotnice, ki zaradi ukinjenih letov ob začetku svetovne pandemije ostane ujeta na Salomonovih otokih. Sama. V tropskem raju, med neznanimi ljudmi in njihovimi običaji. Prepuščena svoji iznajdljivosti. Z izostrenim pogledom in veščim peresom novinarke nas s potopisno natančnostjo popelje na odisejado po Avstraliji, Havajih, Fidžiju, Salomonovih otokih in se s spomini dotika drugih raziskovanj. A pot ni samo fizična. Sredi divjine, pod tisočerimi zvezdami neskončnega neba, se zgodi tudi metafizična pot vase in v globine svoje biti.

Dogodka se lahko udeležite tudi v živo, v Knjižnici Domžale, ob predhodni najavi na naslov: info@miszalozba.com. Število mest je omejeno. Za udeležbo na dogodku je obvezen pogoj PCT.

Vabljeni!

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam