Novi mojstrovini Toneta Pavčka

Facebook
Novi mojstrovini Toneta Pavčka

V prijaznem sodelovanju z Univerzitetnim kliničnim centrom v Ljubljani sta bili 14. septembra v njihovi avli predstavljeni novi mojstrovini priljubljenega pesnika Toneta Pavčka. Skoraj sto ljubiteljev njegove poezije se je zbralo in zaploskalo pesniku.

Vsi, ki so rasli z njegovim Jurijem Murijem, bodo zdaj lahko otrokom prebirali njegove povsem nove dogodivščine. Tretja knjiga o tem junaku, Juri Muri po Sloveniji, odkriva lepote domovine, imenitno ga je upodobil Damijan Stepančič. Dramski igralec Aljaž Jovanovič je na predstavitvi prebral nekaj Jurijevih dogodivščin, vse pa so prevzeli njegova interpretacija medvedje ljubezenske zgodbe Romeo in Julija in izjemne ilustracije Suzi Bricelj. Miš založba je s Sašo Pavček predstavila tudi CD z njeno poezijo in avtorsko glasbo mladih glasbenikov Jana Oršiča, Aljoše Rijavca in Šemsudina Dina Džope.

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam