Novinarska konferenca potopisnega romana Anje Kovačič Ujeta v svobodi

Facebook
Novinarska konferenca potopisnega romana Anje Kovačič Ujeta v svobodi

V sredo, 10. novembra ob 11. uri smo v baru Zorica v Ljubljani uspešno izvedli tiskovno konferenco, na kateri smo predstavili prvenec Anje Kovačič Ujeta v svobodi. Z avtorico, novinarko in popotnico se je pogovarjal urednik in novinar Boštjan Videmšek.

Potopisni roman Ujeta v svobodi je izpoved popotnice, ki zaradi ukinjenih letov ob začetku svetovne pandemije ostane ujeta na Salomonovih otokih. Sama. V tropskem raju, med neznanimi ljudmi in njihovimi običaji. Prepuščena svoji iznajdljivosti. Z izostrenim pogledom in veščim peresom novinarke nas s potopisno natančnostjo popelje na odisejado po Avstraliji, Havajih, Fidžiju, Salomonovih otokih in se s spomini dotika še nekaj drugih raziskovanj.

Anja Kovačič je novinarka in publicistka ter strokovnjakinja za odnose z javnostmi. Enako kot poklicna žilica jo vodi nemiren popotniški duh, ki jo je že v rosnih najstniških letih popeljal na prvo pot na Tajsko. In kasneje z alpinistično odpravo v Nepal. Ker je želela plesati, v Južno Ameriko in na Kubo. V času koronakrize v Avstralijo, na Fidži, Havaje in Salomonove otoke.

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam