Pravi razlog za obisk Toona Tellegena

Facebook
Pravi razlog za obisk Toona Tellegena

Nekateri mediji so objavili vest, da nizozemski pisatelj Toon Tellegen prihaja v Slovenijo ob izdaji knjige pri založbi Mladinska knjiga. Da ne bo pomote, pisatelj v resnici prihaja v Slovenijo, vendar kot gost mladinskega literarnega festivala Bralnice pod slamnikom 2018, omenjena založba pri tem nima nič. Pisanje, ki je osnovano na informacijah njihove službe za odnose z javnostmi, ki namena pisateljevega obiska, to je udeležba na festivalu, ni omenila, bi imeli tako lahko za zlorabo. Pa raje zaključimo takole: v hitenju se zgodi marsikaj, neomemba festivala v sporočilu za medije je lahko tudi huda, a vendarle opravičljiva napaka.
Pisatelj Toon Tellegen torej prihaja na Bralnice pod slamnikom 2018, kjer bo na srečanjih z mladimi bralci govoril o svojih knjigah, ne glede na to, kje so izšle. Če že umeščamo njegov obisk ob izid knjig, torej velja omeniti vse zadnje tri: Kitov vrt, Čriček in temačni občutek ter Sredi noči. Vsaka od njih je izjemna. Pomembno je tisto, kar prinašajo mladim bralcem.

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam