Tiskovna konferenca

Facebook
Tiskovna konferenca

V sredo, 18. oktobra, ob 11. uri vas vabimo v Knjigarno Konzorcij, Slovenska cesta 29, Ljubljana, kjer se bomo družili s šestimi imenitnimi besedili.
Ob imenitni zbirki pravljic Uho sveta (ilustriral: Damijan Stepančič) se bomo pomudili skupaj s pisateljem Petrom Svetino.
O poučni knjigi 50 abstraktnih izumov (ilustriral: Ivan Mitrevski), ki predstavlja temeljne koncepte, ki jih vsakodnevno uporabljamo za opisovanje, razumevanje in obvladovanje sveta, nas bo poučila avtorica Tina Bilban.
Razgovorili se bomo tudi o priročniku za sodobne starše Izzivi sodobne vzgoje. Pridružila se nam bo avtorica, psihologinja ter družinska in vedenjska terapevtka Eva Hrovat Kuhar.
O novem mladinskem romanu Johna Boyna  Deček na vrhu gore in prevajalskih zagonetkah, ki jih je razreševal, bo spregovoril prevajalec Dušan Ogrizek.
Za zaključek pa se bomo z Ireno Miš Svoljšak podali še na drug konec sveta in se posvetili mladinskemu romanu Moje življenje kot abeceda avtorja Barryja Jonsberga in zgodovinskemu romanu Salt Creek, ki prihaja izpod peresa Lucy Treloar.
Prijazno vabljeni!

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam