Uspešen zaključek festivala

Facebook
Uspešen zaključek festivala

Z otvoritvijo razstave ilustracij vrhunskih slovenskih ilustratorjev Suzi Bricelj, Damijana Stepančiča, Zvonka Čoha, Ane Košir in Ane Zavadlav in strokovnim srečanjem 'Kaj je dobra ilustracija', se je v ponedeljek 6. junija  končal prvi mladinski literarni festival Bralnice pod Slamnikom, ki je potekal na širšem domžalskem območju ter v okolici Tržiča in Zagorja.

Na dvajsetih prireditvah s skoraj štiridesetimi dogodki se je z enajstimi slovenskimi književnimi ustvarjalci ter s knjigami in branjem srečalo tisoč sedemsto udeležencev, večinoma mladih, pa tudi tistih, ki pri mladih vzpodbujajo branje: staršev, učiteljev, vzgojiteljev in strokovnjakov za mladinsko literaturo. Miš založba je udeležencem festivala, predvsem otrokom na oddaljenih podružničnih šolah, podarila dvesto dvajset knjig. Festival so organizirali Knjižnica Domžale, Društvo Bralna značka – ZPMS in Miš založba, trajal pa je od 31. maja.

www.bralnice.si

 

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam