Tina Arnuš Pupis

Tina Arnuš Pupis

(Avtor)

Tina Arnuš Pupis (1982) je obiskovala Gimnazijo Bežigrad in diplomirala na Pedagoški fakulteti iz smeri socialna pedagogika. Skozi udeležbo v številnih projektih in dodatnih usposabljanjih, se je srečevala s problematiko ranljivih skupin in spoznavala pristope za delo s posamezniki s čustvenimi, vedenjskimi, učnimi težavami ter težavami na področju socialne integracije. Od leta 2009 deluje na področju vzgoje in izobraževanja. Težnje po raziskovanju področij psihologije, medosebnih odnosov, odnosa do narave, živali in družbenega dogajanja, v zadnjih letih vse bolj prepleta s potrebo po pisnem izražanju in literarnem ustvarjanju.

Leta 2012 je objavila pregledni znanstveni članek Patološki narcizem in starševstvo, leta 2016 pa je bila njena pravljica Nespečni volk izbrana na literarnem natečaju in objavljena v reviji Spirala. Njen literarni prvenec je knjiga Za devetimi drevesi.

Bibliografija

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam