En, dva, tri – slon!
Print Facebook Nina Mav Hrovat

En, dva, tri – slon!

23,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

VSEBINA

Slikanica En, dva, tri – slon! je nekakšno nadaljevanje knjige Ne misli na slona!. Če je bil v prvi izziv za bralca, da ne sme misliti na slona, je izziv druge slona poiskati. Slon najde kar nekaj bolj ali manj odbitih, bolj ali manj uspešnih skrivališč, čisto na koncu tudi enega, na katerega prav gotovo ne bi pomislili!

O DELU

Knjiga En, dva, tri – slon! je igroknjiga, ki otroka spodbuja k aktivnemu gledanju, iskanju in sodelovanju. Izbor skrivališč za slona je nastal s pomočjo otrok domžalskega vrtca in njihove domišljije, avtorica pa je slonu pridružila še miško, ki ga vneto išče. Ilustrator Ivan Mitrevski je nato obema pridružil še manjšo živalsko dužbo, ki se prav tako igra skrivalnice in vse skupaj napravi še bolj zabavno in živahno. Za humorni vložek poskrbijo tudi besedilca v oblačkih, ki so ilustratorjevi izmisleki, piko na i pa postavi končni zasuk v knjigi. Ploskovite, barvite, (na videz) enostavne in zabavne ilustracije Mitrevskega so kot nalašč za mlajše bralce – kdo bo prvi pofočkal slona?

Ilustrator: Ivan Mitrevski
Kategorije: Igroknjige, Slikanice
Poreklo: Slovenija
Zvrst knjige: Slikanica, Igroknjiga
Priporočena starost: 3+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 24 strani
Dimenzije: 215 mm x 275 mm x 9 mm
ISBN 13: 9789612723798
Datum izdaje: november 2019

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam