Hiša selivka
Print Facebook
Marko Kravos

Hiša selivka

27,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

Ste že srečali zajca z dolgim, košatim repom? In spoznali hišo selivko? Kaj pa Rozamundo, kraljično, ki jo zlobni Hudik muči s ščegetanjem po podplatih?

V dvojezični knjigi Hiša selivka Marka Kravosa so zbrane tri pravljice. V prvi, Zajec zvitorepec, spoznamo zajca, ki se zvito reši iz lisičinih krempljev, prične prodajati srečo in obogati. Za nameček si omisli še malce bolj razkošen rep, kot smo ga pri zajcih vajeni, in celo ladjo, ki ga pripelje v cirkus ... V pravljici Rozamunda, Hudik in paž Nace z zadrževanim dihom spremljamo, kako kraljična Rozamunda po strašni pomoti pade v roke zlobnemu Hudiku. Njena usoda je odslej odvisna le od iznajdljivosti paža Naceta. Mu bo pravočasno uspelo rešiti kraljično? V pravljici Hiša selivka srečamo dečka Luko, ki hišico babice in dedka spremeni v bujen vrt, ki marsikomu zbudi tek. Ker se kradljivci in nadloge vrstijo ena za drugo, se Luka odloči hišico preseliti. In to kar po zraku! Kdo mu pri tem pomaga, pa kar sami preverite!

Knjiga je dvojezična - v slovenskem in italijanskem jeziku.

Ilustrator: Erika Cunja
Prevod: Darja Betocchi
Kategorije: Večjezične knjige, Slikanice, Prvo triletje OŠ
Poreklo: Slovenija
Zvrst knjige: Slikanica
Priporočena starost: 7+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 79 strani
Dimenzije: 195 mm x 250 mm x 13 mm
ISBN 13: 9789612723934
Datum izdaje: februar 2021

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam