Kaj misliš, kdo?
Print Facebook Tina Bilban

Kaj misliš, kdo?

25,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

Slikanica Kaj misliš, kdo? kar najprej sprašuje. Kaj misliš, kdo je hiter? Kaj misliš, kdo se rad igra? Kaj misliš, kdo je velik? Zanima jo, kaj misli vaš otrok. Morda se mu bo danes zdel velik balon, jutri pa racak, ki ima tako veliko sape, da ga lahko napolni. Vsak dan si lahko izmisli drugačen odgovor! Odgovori na vprašanja se skrivajo na barvitih ilustracijah, na katerih so v različnih pozah in z različnimi pripomočki upodobjeni vsakič isti liki: Robi Robotko, Dedek mraz, pes Fifi, dedi Živko, Jana in Jaka, samorog Samo, miške Nina, Bina, Pina in Mina, racak Rado, žužek Žan, balon, cvetka, čuvaj Mirko in gospod Krokodilski. Knjiga je kot nalašč za to, da se ob njej zbere cela družina, se zabava ob knjižnih junakih in primerja svoje odgovore. Eno samo vprašanje, ki je vsakokrat zastavljeno na levi strani te knjige, namreč še zdaleč ne pomeni enega samega možnega odgovora!

Seveda otroka lahko spodbudite, da si tudi sam izmišlja vedno nova vprašanja in jih zastavlja vam/drugim. Avtorja pa sta poskrbela tudi za radovedne starejše brate ali sestre in zanje ustvarila poučni, a hkrati zabavni knjigi 50 abstraktnih izumov in Kaj sploh je to?

V knjigi so velike tiskane črke, na ovitku pa avtorica za ilustracijo poišče nekatere od možnih odgovorov na vprašanje Kdo je živ?

Ilustrator: Ivan Mitrevski
Kategorije: Slikanice, Prvo triletje OŠ
Poreklo: Slovenija
Zvrst knjige: Slikanica
Priporočena starost: 4+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 28 strani
Dimenzije: 215 mm x 275 mm x 10 mm
ISBN 13: 9789612724504
Datum izdaje: april 2021

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam