Knjižni tat
Print Facebook Žiga Valetič

Knjižni tat

27,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

Vid sedi v šolski knjižnici, ko sliši, kako nek fant brska po polici in z nje vzame knjigo, ki pa si je ob odhodu ne izposodi. Knjižni tat! Vid tuhta, kdo bi to utegnil biti in, predvsem, kaj je njegov motiv za takšno ravnanje. Ko se mu posveti kako in kaj, tuhta, kako bi se lahko knjiga vrnila v knjižnico, ne da bi bil ob tem storilec razkrit. Njegov načrt vključuje šolski dogodek Velika knjižna izmenjava, ki se res odvije po njegovih pričakovanjih – konec dober, vse dobro.

Knjižni tat je druga knjiga iz serije SuperVid. Tako kot v prvi, se tudi v tej zgodbi glavni junak, slabovidni Vid, ukvarja s čisto pravim detektivskim primerom. Besedilo je spet privlačna kombinacija navihanega in skrivnostnega, ilustracije pa celoto humorno še dodatno poživijo. Knjiga vključuje odličen sluh, malo tuhtanja, zabavne pogovore in živahne odnose, prebrisan načrt in  elegantno rešitev (detektivskega) primera odtujene knjige.

 

Ilustrator: Jaka Vukotič
Kategorije: Prvo triletje OŠ, Drugo triletje OŠ
Poreklo: Slovenija
Priporočena starost: 8+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 64 strani
Dimenzije: 134 mm x 205 mm x 11 mm
ISBN 13: 9789612726188
Datum izdaje: marec 2023

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam