Leti, leti, leti ...
Print Facebook
Slavica Remškar

Leti, leti, leti ...

24,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

V knjigi Leti, leti, leti … je zbranih deset slikopisov velike poznavalke te zvrsti Slavice Remškar. V enem se Peter in mama na sprehodu igrata igrico leti, leti, v drugem se družinica masti z dobrotami, v enem marsikaj diši, po drugem brenči, en je pustna pesmica, po drugem lomasti slon ...

O DELU

Slikopisi velike poznavalke te zvrsti Slavice Remškar s svojim dialoškim pristopom spodbujajo govorni razvoj otrok, k branju pa bodo privabili tudi manj spretne bralce in začetnike, saj sličice, ki nadomeščajo posamezne besede, dodatno motivirajo za učenje branja. Drobne in malo večje igrive ilustracije Anke Kočevar se z besedo zlivajo v nedeljivo in skladno celoto. Ilustratorka se z enakim spoštovanjem loti čisto vsake podobe: človeka in živali, rastline in predmeta. Je nazorna in stvarna, obenem lirična in humorna, njene vinjete so v risbi gibke, v barvi nežne, v psihologiji tankočutne.

Ilustrator: Anka Kočevar
Kategorije: Slikanice, Prvo triletje OŠ
Poreklo: Slovenija
Priporočena starost: 3+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 24 strani
Dimenzije: 170 mm x 235 mm x 8 mm
ISBN 13: 9789612723521
Datum izdaje: avgust 2019

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam