-10% popusta v času sejma. Vpišite kodo SEJEM10
Lisičja luna
Print Facebook Maša Ogrizek

Lisičja luna

27,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

VSEBINA

Polna luna. Mama se je odpravila na nočno dežurstvo in Zoja bo preživela še en samoten večer v hiški na robu gozda. Iz premišljevanja jo zdrami predirljivo mijavkanje. Skozi strešno okno spleza za mačkonom in se povzpne med veje visokega hrasta. Naenkrat zagleda dvoje žarečih oči. Izgubi ravnotežje in omahne v globino ...

Prične se potovanje, na katerem Zoja postane deklica-lisica. Bo na njem našla svoje pleme in svoj zimzeleni gozd?

"V vsakem od nas je zimzelen gozd. Za vsakega od nas obstaja pleme."

O DELU

Avtorica, Maša Ogrizek, nas popelje na fantastično pustolovščino v globine čarobnega Zimzelenega gozda. Kako se bodo mladi junaki soočili s spremembami, ki jih čakajo na obeh straneh Reke časa, v svetu starke Injami, kjer se počasi preobražajo v živali in v svetu svojih staršev, kjer se otroštvo počasi preveša v odraslost? Pravljični pretres temeljnih vprašanj spremljajo izjemne ilustracije akademske slikarke in ilustratorke Tine Dobrajc, ki ustvarijo čarobno atmosfero divjega gozda in ujamejo junake v njihovi preobrazbi.

 

Ilustrator: Tina Dobrajc
Kategorije: Drugo triletje OŠ, Tretje triletje OŠ
Poreklo: Slovenija
Priporočena starost: 9+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 80 strani
Dimenzije: 195 mm x 250 mm x 12 mm
ISBN 13: 9789612724702
Datum izdaje: avgust 2021

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam