Ne liži te knjige*
Print Facebook Idan Ben-Barak

Ne liži te knjige*

21,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi manj kot 50 kosov
V košarico
Poštnina je brezplačna

Mimi je mikrob. Majhna je. Zelo majhna. Pravzaprav je tako majhna, da jo lahko vidiš samo skozi mikroskop. Ali pa lahko preprosto odpreš knjigo in vzameš Mimi s sabo na pustolovščino v zanimive kraje, ki jih ni še nikoli videla – denimo na zaledenele ledenike tvojih zob ali v zvite in prepletene džungle tvoje majice. Ne liži te knjige je popolna knjiga za tiste, ki si želijo svet pogledati od bliže. In tiste starše, ki svojim najmlajšim namenjajo kakovostni čas in jim skrivnosti sveta, tokrat mikroskopsko majhnega, razkrivajo prek knjig.

O delu

Genialno preprosta in zabavna interaktivna slikanica, ki otrokom predstavi čuden, neviden svet mikrobov, ki jih obkroža, mladim staršem pa odpira nove teme in možnosti igrivega pogovora o skrivnostih sveta, tokrat mikroskopsko majhnega, z njihovimi najmlajšimi.

Zgovorni mikrobi, s katerimi se srečamo v knjigi, so očarljivi in navihani ter bodo pripravili otroke, da bodo dvakrat pomislili, preden bodo kaj polizali.

Delo je dobilo priznanje zlata hruška za prevedeno izvirno mladinsko poučno knjigo.

Oglejte si tudi zapis na priporočilnici Bralne značke, ki ponuja spodbude za (nadaljnje) branje.

Ilustrator: Julian Frost
Prevod: Ema Karo
Kategorije: Igroknjige
Poreklo: Avstralija
Zvrst knjige: Poučna knjiga
Priporočena starost: 4+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 32 strani
Dimenzije: 218 mm x 218 mm x 10 mm
ISBN 13: 9789612722692
Datum izdaje: avgust 2017

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam