Nevarnost preži povsod
Print Facebook David Nicholas O'Doherty

Nevarnost preži povsod

25,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

Nevarnost preži povsod je zbirka navodil za izogibanje nevarnosti. Bralca oboroži z vsemi mogočimi varnostnimi ukrepi, pripravami in znanji za preživetje v svetu, ki je poln groženj. Vse to znanje nam dokter Nik Območnik posreduje kratko in jedrnato, v obliki okrajšav, saj gostobesednost nevarnologe samo upočasni in je lahko njihov konec.

O delu

Neverjetno smešna, rahlo prismuknjena in nesporno unikatna knjiga Nevarnost preži povsod je priročnik za izogibanje nevarnosti. Dokter Nik Območnik, edini nevarnolog na svetu, ponuja nasvete, kako se nevarnostim izogniti za vsako ceno. Bralce svari pred kačami, ki se zakamuflirajo v zobne ščetke, morskimi psi, ki se skrivajo v straniščnih školjkah, roboti, ki se zamaskirajo v prijazne babice. Besedilo vseskozi spremljajo zabavne ilustracije, ki v kombinaciji z že tako neizmerno zabavnim besedilom dajo precej priložnosti za krohot. Knjiga je še posebej primerna za oklevajoče bralce, saj je besedila malo in je prepleteno z ilustracijami.

Knjiga je prejela znak za kakovost otroških in mladinskih knjig ZLATA HRUŠKA.

Ilustrator: Chris Judge
Prevod: Gaja Kos
Kategorije: Drugo triletje OŠ, Tretje triletje OŠ
Poreklo: Irska
Priporočena starost: 8+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 256 strani
Dimenzije: 160 mm x 200 mm x 26 mm
ISBN 13: 9789612722425
Datum izdaje: april 2017

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam