Neverjetna, a resnična zgodba o dinozavrih
Print Facebook Guido Van Genechten

Neverjetna, a resnična zgodba o dinozavrih

24,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi manj kot 50 kosov
V košarico
Poštnina je brezplačna

Dinozavri so izumrli, kajne. Res? Kokoš pravi, da ne. Da ima pristne zverinske kremplje in da ni nobenega dvoma, da je tudi sama dinozaver. Vsi dokazi so v družinskem albumu, ki ga je dobila za dediščino. V njem gledamo slike velociraptorjev, ki se vozijo s skiraptorji, in igvanodonov, ki uživajo v osvežujočem izletu. Diplodoki se očitno dobro poljubljajo, tiranozavri pa … jah, trgajo vse na koščke! Stegozavri so večni šarmerji in triceratopsi? Huh, spuščajo ubijalske prdce! So dinozavri izumrli zaradi njihovih vetrov? No, pravi razlog se najbrž vendarle skriva drugje. In zakaj ima kokoš ob sebi gromozansko jajce?  

Smešen in nazoren vodič po čudovitem svetu dinozavrov. Za vsakogar od 4. do 150.000.000. leta starosti.

O DELU

Prikupna slikanica o kokošjih praprapraprapraprapraprapraprapraprasorodnikih bo razveselila mlade bralce, ki jih prevzema svet dinozavrov. Poleg šaljive vsebine bodo otroci spoznavali tudi čisto resna dejstva o dinozavrih – njihovi teži, obdobju, v katerem so živeli, možnih razlogih, ki so pripeljali do njihovega konca.  

Ilustrator: Guido Van Genechten
Prevod: Katjuša Ručigaj
Kategorije: Slikanice, Prvo triletje OŠ
Poreklo: Belgija
Zvrst knjige: Slikanica
Priporočena starost: 4+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 24 strani
Dimenzije: 240 mm x 330 mm x 8 mm
ISBN 13: 9789612723293
Datum izdaje: februar 2019

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam