-10% popusta v času sejma. Vpišite kodo KNJIZNISEJEM10
O miški, ki je oklofutala medveda
Print Facebook Aksinja Kermauner

O miški, ki je oklofutala medveda

27,95 EUR (trda vezava)
Pošlji povpraševanje
Poštnina je brezplačna

VSEBINA

Miški izgine oreh, ki ga je hranila posebej za svoj rojstni dan. Prepričana je, da je kriv sosed mišjak, zato se ga odpravi poiskat. Vedno bolj jezna pa ne najde krivca, pač pa naleti na medveda, drevo in kamen. Vsi na „lastni koži“ občutijo miškino jezo, dokler vmes ne poseže vrana in miški svetuje, naj globoko vdihne in šteje od deset nazaj. Ali bo delovalo?

O DELU

Avtorica se na zabaven način loti čustva jeze, ki preplavi malo miško. Videti je, da se bo od jeze prej razpočila, kot pa se umirila. A vrana ima za miško pameten nasvet. Z nekaj nasveti za starše, vzgojitelje in učitelje, ki se soočajo z jeznim otrokom pa postreže tudi avtorica spremne besede dr. Mateja Hudoklin iz Svetovalnega centra za otroke, mladostnike in starše Ljubljana. O miški, ki je oklofutala medveda je zabavna in dinamična zgodba, ki pa lahko pride prav tudi ob soočanju z vsakodnevnimi izzivi in težavami.

Ilustrator: Kristina Krhin
Kategorije: Slikanice, Prvo triletje OŠ
Poreklo: Slovenija
Zvrst knjige: Slikanica
Priporočena starost: 4+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 28 strani
Dimenzije: 200 mm x 270 mm x 8 mm
ISBN 13: 9789612725273
Datum izdaje: januar 2022

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam