Pod tvojo posteljo
Print Facebook Janja Vidmar

Pod tvojo posteljo

25,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

VSEBINA

Literarnim junakom in junakinjam prve knjige iz nove zbirke Utrganke Janje Vidmar se dogajajo sila čudne, strašljive in grozljive stvari – ena ima težave s sestro in nočnim bavbavom, druga s tremi peklenskimi mulčki, tretja s pametnim telefonom ...

O DELU

Šest grozljivih zgodb Janje Vidmar bralca z odgovori oziroma razpleti preseneti in šokira, konce pa avtorica pušča ravno prav odprte, da si o njih lahko mislimo svoje in si zgodbe še nekaj časa po branju prevrtavamo v glavah. Napisane so komunikativno, jezikovno in slogovno živahno, z velikim občutkom za postopno stopnjevanje napetosti in ustvarjanje naelektrenega vzdušja. Pod tvojo posteljo je odličen primerek grozljivega žanra, ob katerem je dolgočasenje enostavno nemogoče. Tudi zato je knjiga kot nalašč tudi za nekoliko starejše oklevajoče bralce, ki jih knjige še vedno niso povsem prepričale.   

Na voljo tudi avdio knjiga v mobilni aplikaciji audibook.

Ilustrator: Iztok Sitar
Kategorije: Tretje triletje OŠ
Poreklo: Slovenija
Priporočena starost: 12+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 88 strani
Dimenzije: 143 mm x 215 mm x 11 mm
ISBN 13: 9789612723835
Datum izdaje: marec 2020

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam