Ko odrastem, bom srečen!

Facebook
Ko odrastem, bom srečen!

Ko odrastem, bom srečen! Slogan letošnjega festivala smo našli v Knjigi vseh stvari, ki jo je napisal letošnji gost Guus Kuijer. Odlični nizozemski pisatelj pa tudi ne bo edini gost iz tujine, saj se mu bo pridružil avtor številnih uspešnic Marcus Sedgewick. Letos se bo v okviru festvala zvrstilo preko sto različnih dogodkov, na katerih bo sodelovalo poleg gostov iz tujine tudi več kot ducat slovenskih avtorjev. Za nameček pa je festival dobil tudi mednarodne razsežnosti, saj je povezan z berlinskim mladinskim literarnim festivalom Viva literatura.

Več o letošnjem festivalu si lahko preberete na spletni strani www.bralnice.si, kjer je objavljen tudi program dogodkov.

Seveda pa ste vljudno vabljeni tudi na slavnostno otvoritev festivala, ki bo V sredo 7. 5. 2014. Častni gost otvoritve bo nizozemski pisatelj in nagrajenec Astrid Lindgren Memorial Award, Guus Kuijer, prireditev pa bo vodil Boštjan Gorenc Pižama. Vstop je brezplačen, vstopnice pa so na voljo pri blagajni Kulturnega doma Franca Bernika in pri Miš založbi. Za rezervacijo vstopnic pišite Miš založbi na elektronski naslov festivalmladi.domzale@gmail.com.

 

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam