65-nadstropna hišica na drevesu
Print Facebook
Andy Griffiths

65-nadstropna hišica na drevesu

30,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

Andyjeva in Terryjeva neverjetna 65-nadstropna hišica ima zdaj salon za urejanje hišnih ljubljenčkov, rojstnodnevno sobo (kjer je vedno tvoj rojstni dan, tudi če ni), sobo, polno eksplozivnih zrkel, trgovino z lizikami, jamo z živim peskom, domače mravljišče, časovni stroj in TV DREVNIK: televizijski center, ki vam 24 ur na dan prinaša novice o dogajanju v drevesni hišici, o dogodkih in tračih.

Kaj torej še čakate? Kar hitro gor!

Izjemno zabavna zbirka avstralskega avtorskega dvojca slavi domišljijo in kreativnost. Črno-bele ilustracije, ki ponekod dopolnjujejo, drugod nadomeščajo besedilo, so polne domiselnih podrobnosti, ki bodo k branju pritegnile še tako oklevajoče bralce.

O DELU IN AVTORJIH

Andy Griffiths je eden od najbolj priljubljenih avstralskih mladinskih pisateljev. Ne le da zbirka navdušuje avstralske mlade, prevedena je že v 35 različnih jezikov. V Avstraliji je prejela več kot 90 nagrad, knjige iz zbirke so bile samo tam prodane v več kot 10 milijonih izvodih. Tudi Terry Denton – z Andyjem sta neločljiv tandem – je v mednarodnem okolju cenjen in pogosto nagrajevan avstralski ilustrator.

Ilustrator: Terry Denton
Prevod: Veronika Rot Gabrovec
Kategorije: Drugo triletje OŠ, Tretje triletje OŠ
Poreklo: Avstralija
Priporočena starost: 8+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 384 strani
Dimenzije: 135 mm x 205 mm x 34 mm
ISBN 13: 9789612725792
Datum izdaje: oktober 2022

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam