Emmy na potezi
Print Facebook Helen Harvey

Emmy na potezi

28,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

VSEBINA

Emmy je zvezda računalniških iger, kjer igra ognjeno elementarko z magmatskimi kremplji in plamenečo sapo. Ko njen gejmerski video predstavijo na naslovni strani Otokka, na tisoče oboževalcev hiti, da bi si ogledali njen boj s Kraljico gošče. Po drugi strani pa življenje v šoli ni enostavno – še posebej, ko se Kraljica zlobe, Vanessa, odloči, da je Emmy čudakinja, ki grdo piše, ima grozen občutek za modo in nima očeta. Emmy je že premagala Kraljico gošče, zdaj pa je na potezi, da se dvigne na naslednji level in za vse večne čase premaga Kraljico zlobe.

O DELU

Emmy obvlada spletne supermoči, kako pa pride do tistih iz resničnega življenja? Čudovita zgodba o ljubezni do videoiger, ustrahovanju, postavljanju meja in pristnem prijateljstvu bo nagovorila igralce in neigralce, predvsem pa odprla vrsto zanimivih iztočnic o spletnem in resničnem življenju.

Prevod: Brigita Orel
Kategorije: Drugo triletje OŠ, Tretje triletje OŠ
Poreklo: Velika Britanija
Zvrst knjige: Mladinski roman
Priporočena starost: 10+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 244 strani
Dimenzije: 140 mm x 205 mm x 22 mm
ISBN 13: 9789612725495
Datum izdaje: maj 2022

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam