Švrk in reševanje na pasji akademiji
Print Facebook Lesley Gibbes

Švrk in reševanje na pasji akademiji

21,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

O delu

Švrk začne izobraževanje za policijskega psa pod krinko. Preizkusi za policijske pse so bili zahtevni, pasja akademija bo še zahtevnejša, Švrk in njegova nova prijateljica Žuža Žur pa sta dobila še posebno detektivsko nalogo. Precej psov pripravnikov se je namreč že poškodovalo med pasjim treningom, zato so bili poslani domov. Stražmojster Strogov je prepričan, da ni šlo samo za nesrečna naključja, in želi odkriti storilca, ki se skriva za vsemi nesrečami. Švrk in Žuža morata rešiti skrivnost ali pa ne bosta nikoli postala policijska psa pod krinko. Jima bo uspelo?

O zbirki

V avstralski zbirki Prigode pasjega policista so opisane zgodbe, ki jih doživlja psiček, ki na videz za policijskega psa ni prav nič primeren. Ker pa je njegova želja postati policijski pes tako zelo močna, z vloženim trudom doseže cilj. Z igrivim ponavljanjem, napetostjo in humorjem, kratkimi poglavji in samosvojimi, otrokom na kožo risanimi ilustracijami so knjige te zbirke primerne za prva samostojna branja mladih bralcev, ki s slikanic prehajajo na prave knjige. Zgodbe o Švrku bodo zagotovo spodbujale otroke k branju.

Ilustrator: Stephen Michael King
Prevod: Meta Osredkar
Kategorije: Prvo triletje OŠ, Drugo triletje OŠ
Poreklo: Avstralija
Zvrst knjige: Mladinski roman
Priporočena starost: 8-10
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 80 strani
Dimenzije: 133 mm x 224 mm x 13 mm
ISBN 13: 9789612722494
Datum izdaje: junij 2017

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam