Prijateljica in domača žival
Print Facebook Libby Gleeson

Prijateljica in domača žival

23,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

Kati je dolgčas. Nima kaj početi, nikogar nima, da bi se igral z njo, zato šteje dežne kapljice. Ko je že prepričana, da je nič in nihče ne more razvedriti, se ji posveti zamisel. Kako lahko je najti prijateljico! In nenadoma iz njene sobe nastane grad.
V drugi zgodbi si Kati želi imeti domačo žival. Oče in mama se s tem ne strinjata. Kati tuhta in tuhta in ugotovi, da je izpolnitev njene želje lahko prav blizu in preprosta.

O DELU

Zgodbe o Kati govorijo o ljubki deklici Kati in čudovito preprostih, domiselnih rešitvah, ki jih najde za probleme, s katerimi se srečuje. Iznajdljiva Kati težave, pred katerimi se znajde, vedno rešuje z veliko mero domišljije in bistroumnosti. Knjiga, ki se ukvarja tudi s koncepti dajanja, sprejemanja in radodarnosti, te teme krasno predstavi mladim bralcem, ki se sami začenjajo srečevati z njimi.
Knjigo, ki je prejela nagrado Children's Book Council of Australia za knjigo leto za mlajše bralce, je spretno in z veliko mero občutka za detajle ilustrirala ilustratorka Freya Blackwood.

Ilustrator: Freya Blackwood
Prevod: Meta Osredkar
Kategorije: Slikanice, Prvo triletje OŠ
Poreklo: Nova Zelandija
Priporočena starost: 5+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 64 strani
Dimenzije: 160 mm x 210 mm x 13 mm
ISBN 13: 9789612723156
Datum izdaje: oktober 2018

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam