Radovedne pravljice
Print Facebook Slavko Pregl

Radovedne pravljice

23,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi manj kot 50 kosov
V košarico
Poštnina je brezplačna
  • Častna lista IBBY 2014 (IBBY Honour List 2014)
  • nominacija za večernico 2011

Katera črka je najboljša za začetek pravljice? Zakaj so pravljice radovedne? Kakšna je razlika med pravljicami za lahko noč in pravljicami za zajtrk? Odgovore na zastavljena in mnoga druga vprašanja boste našli na straneh ilustrirane knjige Slavka Pregla Radovedne pravljice, v kateri sta glavna deklica Varja in njen dedek.

In muce, da jih ne pozabimo. Vsako poglavje uvajajo ilustracije Kostje Gatnika, ki lovijo duhovitega, igrivega duha besedila in na katerih boste, če boste pozorno pogledali, ugledali kar samega avtorja. V besedilu se Pregl v svoji prepoznavni maniri, torej z veliko mero simpatičnosti, poigrava s črkami in besedami, niza zabavne prizore in se izkaže za odličnega poznavalca (naj)mlajših; pa ne samo njihovega miselnega sveta, pač pa tudi okusa, saj jim bodo Radovedne pravljice gotovo pisane na kožo. Isto bodo verjetno ugotovili tudi babice in dedki, ki jim ne bo treba dolgo razmišljati, s čim naj v deželo sanj ali na fantazijski potep sredi belega dne pospremijo svoje vnuke in vnučke.

Knjiga je prejela znak za kakovost otroških in mladinskih knjig ZLATA HRUŠKA.

Ilustrator: Kostja Gatnik
Kategorije: Drugo triletje OŠ
Poreklo: Slovenija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 56 strani
Dimenzije: 140 mm x 215 mm x 9 mm
ISBN 13: 9789612720605
Datum izdaje: november 2011

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam