Še sem živa
Print Facebook Igor Karlovšek

Še sem živa

37,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

VSEBINA

Tojane d.o.o. je zelo uspešno podjetje, ki svojim predanim lastnikom, omogoča luksuzno življenje, po drugi strani pa očeta in moža Toneta, ženo in mamo Jano ter sina Nejca tudi tako zaposluje, da se nimajo časa zazreti v vrzeli, ki se širijo v njihovi skupnosti. Uspešno jih zapolnjujeta rutina in udobje – vse do Tonetove nenadne smrti, ki Nejčev, še bolj pa Janin svet popolnoma spremeni. Tojane d.o.o. morajo v stečaj, Jana čez noč ostane dobesedno brez vsega.

O DELU

Avtor v novem romanu suvereno odpira v našem leposlovju redko aktualizirano temo, kako delujejo bančni in drugi vplivni lobiji. Do kam in kako se razprostrirajo njihove mreže? Koliko ob kapitalu štejejo medčloveški odnosi, koliko je vredno posamezno življenje? Knjiga kljub elementom kriminalke ni čisto tipičen avtorjev roman: namesto sodnih mlinov v njem stopajo v ospredje osamezniki z bolj kot ne tragičnimi zgodbami, ki jih avtor spretno preplete in nadgradi v stvaren, ne prav svetel prikaz naše sodobnosti. Roman je napisan v dveh pripovednih linijah.

Kategorije: Leposlovje za odrasle
Poreklo: Slovenija
Zvrst knjige: Roman
Priporočena starost: odrasli
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 384 strani
Dimenzije: 155 mm x 235 mm x 34 mm
ISBN 13: 9789612726171
Datum izdaje: marec 2023

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam