Vampirji in volti
Print Facebook Marcus Sedgwick

Vampirji in volti

26,95 EUR (trda vezava)
Pošlji povpraševanje
Poštnina je brezplačna

Vampirji in Volti so četrta knjiga iz zbirke Krokarščine – še ena v vrsti sila nenavadnih zgodb z gradu Drugoroki, kjer domujejo vseh sort čudaki norci in prismuknjenci.

Bliža se noč čarovnic in na gradu Drugoroki se vsi pripravljajo na ta veliki dogodek – seveda s tradicionalnim lovom na buče. Da bo tokratna noč čarovnic še posebej vznemirljiva poskrbi Valevin ko s potezo ki moralno sicer ni najbolj neoporečna poskrbi da je ravno njihov grad kljub strogi politika žreba zaradi katere drugače še dolgo ne bi prišel na vrsto prizorišče vsakoletnega plesa ob tem pomembnem prazniku.

Minti kar naenkrat ni več ravnodušna saj mora med drugim ugotoviti, kaj neki naj obleče vsi prebivalci gradu pa imajo naenkrat polne roke dela saj je treba vse po hitrem postopku pripraviti za ples. Tudi Edgar dobi svojo zadolžitev ki še zdaleč ni nepomembna. Seveda pa bi bilo prelepo če bi šlo vse gladko. Ples poleg številnih gostov in zabave prinese tudi nezaželeno nadlogo ki upravičeno vzbuja skrb. Vsi združijo moči da bi jo pregnali. Jim bo to tudi uspelo?

Ilustrator: Pete Williamson
Prevod: Meta Osredkar
Kategorije: Drugo triletje OŠ
Poreklo: Velika Britanija
Priporočena starost: 8-12
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 249 strani
Dimenzije: 135 mm x 205 mm x 24 mm
ISBN 13: 9789612721510
Datum izdaje: april 2014

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam